Hehehe... Fel!!

2013-01-30 @ 21:03:39

I förra inlägget ska det vara chillad ist för choklad i rubriken.
Och det ska vara bowlat ist för bilar! ;)


Choklad vecka med mycket bus! Osv!!!

2013-01-30 @ 21:01:28

Denna veckan har varit chill!! Men skojig har den vart! Nu är den snart slut och det är sax för DM!!! Yehooooo!! Vi ska tävla vuxen... Bara för att vi ar det ända paret som var anmälda i junior! Så den pokalen får vi behålla!! Som tur är! :D men baa för att vi ska få dansa så ska vi tävla i vuxen! Jag har inte alls stora förväntningar men komma till final i vuxen DM skulle vara så sjukt coolt!! Men vi får se vad det leder till!!


I veckan har vi ju också bilar med klassen!! Awesome!!! Så jaja ha de bra folket så hörs!! Vi och tack till rara Goa Alva för att du tar han om min älskling när jag åker på fredag!! :D


Tävlingen nu i helgen!

2013-01-29 @ 12:03:20

Så här såg det ut i söndags.. Är besviken att vi inte gick vidare... :( men kul att tävlingarna dragit igång igen!


tävling!!

2013-01-26 @ 12:37:35
nu är det tävling på gång för min del! första juniortävlingen! ska bli kul! ;) så är på väg till Sävsjö nu för att heja på lite andra jiverspar! sen får jag tävla imon!!
önska mig lycka till så hörs vi!

God Natt&Tagga Tävling!!

2013-01-26 @ 00:18:38

Har inte något att blogga om men ska sova nu och ladda inför tävling!! :D

Hahah!! Socker kort inlägg!
PÖSS!!


Fredag!!

2013-01-25 @ 09:31:13
sitter här i klassrummet en fredag! jämte mig har jag evelina!! idag händer det nog ingenting! jo! ska på innebandy sen med hanna, evelina, alva och jonte! :) trevligt! trevligt! annars händer det inget.. imon blir det att åka och kolla på GP-tävlingen! och på söndag ska jag tävla själv så det flyter på! men nu måste jag börja skriva här så..
tjaaooo!! ;P¨

(vet att bilden visats innan men har ingen bättre på mig och eve)

Möte.. Möte.. Möte!! :)

2013-01-22 @ 17:10:52

Sitter nu i bilen på väg mot stan för ett möte på "jobbet" Hahahaha!! Nee..men! Det är ju faktiskt det! Så är på väg dit nu! Ska planera lite inför den kommande vårterminen! Ska bli kul att få träffa alla barn igen och ännu roligare att få träffa nya!! :D ska ha rytmik och rörelse samt två buggkurser efter det! Så mina söndagar består utan jobb!

Ska bli spännande att inte bara ha bugg, ska även lära ut lite rock, boggie, lindy och dubbel! ;) och rytmiken där är det ju Asså små barn så där blir det ju typ lite likt gympa...! :/ takt!

Aja! Möte iaf!! PÖSS på er!


Nämen Tjena!!

2013-01-21 @ 19:51:42
halloj!!
jag har egentligen ingenting att blogga om men jag gör det ändå.. nu är mamma på möte så det är bara jag och pappa hemma!! :D fick lite presenter idag med! sådär i efterskott men det är bara roligt! :D jag fick jättefina plektrum (stavning?) utav Tuva tack så hemskt mycket!! :D sen utav linnea fick jag en godis påse som jag blev jätteglad över också!! så tack så mycket mina godingar!!

hahahah!! jag hade visst någonting att blogga om! ;P
Pöss På Er!

Födelsedag mitt i allt!!

2013-01-20 @ 19:29:36
Mitt i allt har jag ju faktiskt fyllt år med..! så på morgonen kom den heliga sången utav mamma och pappa!! och då fick jag ett pressentkort på grand, hårsnoddar och lite annat smått och gott! sen kom ju familjen Koch, farmor, jerry och anna och melissa och nitro med! :) så aa!! då blev det ännu mer pressentkort i till på grand sen ett på HM och på posten fick jag ett till på grand utav Susann och Anders! ;) sen fick jag pengar, datamus, usb och godis mm.! sen av alva och hanna fick jag ett capo och en plånbok! sen ska jag få lite till någon gång i veckan! ;)
 
 
 
har även sovit över hos eve med mina godingar! så vi dansade Just Dance!! och dom rackans änglarna hade ju gjort en tårta till mig me!! :D och den var fan inte dålig asså!! dom är mina gullebagare alla 3!! bara mina!! :D
 
 
 

Sälen 2013

2013-01-20 @ 19:13:01
halloj!
som ni troligtvis redan vet så har ju lilla jag varit i sälen med mina bröder och en massa andra! men iaf så tänkte jag ta och skriva om hur jag haft det eftersom jag inte gjort det tidigare! 
 
men iaf så hade jag sjukt kul! och varje morgon var det musik på högsta nivå och det var bara att gå upp så fort man kunde och på med kläderna äta och ut i backen! för asså min kära bror ska ju alltid vara först med allt så aa... vi skulle ju va först ut i backen eller nåt i den stilen! ;)
 
 
Men exakt alla va ju inte riktigt med på det som jerry ville och protesterade därför mot att gå upp!!
(ee han inte för söt när han sover! den lille pöjken)
 
 
men som sagt så blev det ju helt klart mycke åk i dom fina backarna! ananrs var det ju bastu varje kväll och givetvis så drack ju pojkarna i boendet och det var då jag satt vid datorn, spelade XBox elr nåt i den stilen ;) 
fast vi var ju faktiskt på AfterSki nästan varje dag! och det måste jag ju säga att det var en grej som man skulle kunna gå på varje kväll! 
 
 
men ja.. efter det så ska man ju så klart kunna ta sig hem.. heheheh!! tänk er själva 6 killar på 20-30 år.. lite halvfulla så där.. på ett par skidor! hahahah!! dom ramlade ju en efter en som i ett dominospel! :D 
 
Men kul hade vi och många goa skratt och många roliga skämt!! hade sjukt kul! hoppas detta görs om! 
ha de gött nu så kommer det lite randombilder ifrån veckan!
 
 
/Pöss På Er!

Grattis till mig!!

2013-01-18 @ 18:01:59

Hallå!! Själv fyller man ju år idag och nu väntas paket! Jag får mer imon med så blir nog en bloggning imon måste ju blogga lör om Sälen med ;)


På väg hem!

2013-01-17 @ 07:13:08

Nu lämnar jag Sälen oskadd och med massa rapar och fisar!! ;P men det har varit den bästa veckan ever här!! Och imon!! Hahahahahaha!! Yehoooo! Jag fyller år!


Dag 2!

2013-01-14 @ 19:25:44
halloj!!
 
dag två och denna var nog ännu bättre!! :D vi har ju åkt idag med.. ! jag lever livet här alltså!! kommer inte vilja åka hem! :) sen efter allt åk så blev det afterSki! sjukt roligt! sen skulle vi ju hem därifrån och lixom dom var ju inte nycktra i detta sällskapet! ;P så man fick ju vänta när dom ramlade i diken och skit ;) sen har vi bastat och ätit god mat! lite efterrätt blir det sen! :D sen ska vi nog spela en massa spel ;)
 
ha de gött!! 
 
 
 
 
 
Pöss!! :P
 

Första dagen i backarna!! Och jag åker svart backe!!

2013-01-13 @ 19:38:36

Nu har vu bastat och jag har tagit mig en dusch! ;) senare blir det tacco! Inte för att jag är hungrig... Men men!! Idg åkte jag blå, röd och svart backe!! Utan att ramla!! Så man kan säga att jag vann!! För alla andra har ramlat men inte jag inte! ;) sitter nu i stugan! Alla är typ lite halvt dragna här men inte jag, jerry och nygge!! Vi tar det lugnt!! Är iaf riktigt nöjd med första dagen! Längtar tills imon när det blir ännu mer i backen!! Och lite AfterSki på det! ;) nu blir det tacco!! Tjaoo!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3153091/images/2013/pic_50f2fb639606ee02d9004696.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3153091/images/2013/pic_50f2fb78ddf2b315d1c0a513.jpg" class="image">


Nu år jag på väg!!

2013-01-13 @ 01:23:07

Yehooooo!! Nu ligger jag i husbilen med tre killar och ska försöka sova! Jobbigt jag vet... Men nu ska jag faktiskt försöka sova för imorgon när jag vaknar då är jag i Sälen!!! :D