tjena:)

2012-06-28 @ 13:13:19
hej! Bloggen...
imorgon åker jag... jag är så pirrig.. jag vill åka nu typ:) jag kommer blogg när jag kommer hem för jag har inte tillgång till dator där och för det andra så har jag nog inte tid:) men jag hoppas att ni istället läser min blogg när jag kommer hem fasst.. jo jag vet liksom inte riktigt när jag kommer hem HIHI!! jo men ni kan väl kolla typ varje dag nästa vecka så märker ni ju det:P men iaf hoppas jag att det blir kul! det tror jag med. bilder kommer!!! men jo jag han inte ta kort på kläderna jag köpte jag var så ivrig att lägga ner dom i resväskan:) dom säger här hemma att jag har resfeber... e jo det kan man ju säga för jag packade liksom färdigt väskan i måndags:) juste vad skulle ni säga om att jag börjar lägga in typ video-inlägg. kanske inte varje dag men typ när jag vill... jag fick lite inspiration från Marcelos blogg, ni vet han i Big-Brother:) alltså bara om ni vill, jag menar det ska ju vara roligt för er att läsa min blogg.. men nu ska jag äta lite mat, det blir pappas falukorv och nåt mer inte vet jag. gott ska det bli iaf:)

Ses!!

PicMonkey!!!!

2012-06-27 @ 11:09:32
tänker bara tippsa om denna sidan:)
http://www.picmonkey.com/#
där kan du göra dina egna bilder det har jag gjort kollla...
före:

efter den sidan:


stan....!

2012-06-27 @ 10:38:08
hej:)!♥
idag ska jag till stan med mamma
det kommer bilder på det jag handlat:)
 
PS: jag tycker ni är dåliga på att ställa frågor
som jag skrev i förr,förra inlägget.....
 
/elin=)♥
 
 
 
 
 

CHILLA!♥♥

2012-06-26 @ 15:01:10
nu ska jag och Hanna och Alva va och Chilla så klart:)♥ sen blir det nog match ikväll eller något:)♥♥♥

tjooo:)

2012-06-25 @ 14:12:58
hej alla läsare ett litet snabbt inlägg:) jag kan nu svara på era komentarer så om ni har lust att komentera någonting så kan jag numera svara på det:) så å¨detta inlägget kan ni få fråga mig saker.. om mig, mina intressen mm. inte vet jag men jag tror ni har några frågor iaf:P så ska jag nog svara:)!!!! eller det ska jag!♥♥♥♥

One Piece:)!!!

2012-06-25 @ 12:13:17
har också köpt en ny One Piece! vad tycks:)♥♥

NY STYLE!!!:)

2012-06-25 @ 12:06:30
hejj!:)
vad tycks om min nya style..? jag gillar den iaf:) ni får gärna komentera mina inlägg, så jag har något att läsa. det är lite tråkigt att det inte är så många som läser min blogg... ni kan väl hjälpa mig lite på traven och typ tippsa om den. eller något:P det skulle vara schysst:)
Midsommar var härlig! lite dåligt väder ett tag men när vi skulle till barnens gård var det fint:) som tur var annars hade väl ungarna brytit ihop totalt..! men det var kul där med:) man väckte gamla minnnen från barnens gård när man var liten. kul var det:P bilder vill ni säkert se!! BILLY GRATTULERAR vi också:) han fick jag en fin sommarbild på:)♥ LOVE HIM!:):):):):):)♥♥♥♥
sicket charmtroll:)♥
philip på racer-cycklen:)♥♥
mm.. Kakor:)♥
gott med jordgubbar Johanna?:)♥
:)♥
 
 
sur?:)♥
 
 
 
 
en glad typ:)♥
söta:)♥
MIDSOMMAR:)♥♥♥
nu har vi anlänt på Barnens Gård:) Philip:)♥♥♥
väntar på en ledig Lastbil:)
nu åker vi hö Lasset:)
det var allt:) hoppas ni blev nöjda:) PS: jag körde faktist också lastbil men det blev inga kort på det som tur var:)
/ ha det gött:)♥♥♥♥
 
 
 

Midsommar:D!

2012-06-20 @ 22:17:49
hej!!
Midsomma i helgen då.. ska bli Härligt! det innebär skoj & stoj! lek, trevligt sällskap och Födelsedagskalas!!! min kanin Billy fyller 3 på Midsommar! Trevligt, Trevligt! kommer inte blogga i helgen pga av deta så ni vet men sen kommer det bilder:)! nu säger jag som jag skrev på Facebook: Man blir aldrig för gammal för Barnens-gård!:)

Lilla Gubben♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Grattis!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Älskar dig!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

tjooo:)

2012-06-16 @ 11:44:50
hej!
jag har haft besök eller ja vi har haft det.. Bårosarna kom hit dom har sovit här inatt och idag ska dom på bröllop, själv ska jag va med Lilleman idag:P (Philip)! det har varit trevligt att ha dom här och jag glömmer inte kvällen igår.. alla vet nog att Sverige ÅKTE! är vi sämst eller.... TYDLIGEN! men aja, kvällen igår var toppen förutom det då.. men jag, robbin, kim, johan, jerry, linnea och Nathalie var istan igår och kollade på storbild på sverige. nära att jag inte kom in men ja killarna fixade in mig;) fick en special-stämpel. Tack Kim och johan för att ni fixade in mig.

skolavslutning igår då.. jag lipade nog mäst av alla förutom sheymaa hon ska ju flytta:( TRÅKIGT NOG.... men ja nu efteråt så är man ändå rätt lycklig. ni ska få se ett par fina kort på mina ÄLSKLINGAR!♥♥♥ kom i samma klass som dom, och jag är så lycklig!

Så söta ni är!!♥♥♥♥♥♥

:,(

2012-06-14 @ 21:45:31
hej...
inte på bra humör... imorgon är det skolavslutning och ja vi skills åt...
hela underbara 6A skills åt. vissa hamnar där och vissa hamnar där.

jag vill bara av hela mitt hjärta säga att jag har älskat min klass även fast jag inte mått så bra alla dagar men jag har ändå alltid älskat er♥ ni har nog sett alla mina sidor:
mina snälla sidor, mina arga och elaka, mina ledsna och mina härliga sidor. jag har sett än del sidor och känslor jag med. men jag vet bara att även fast vi kan bråka ibland så är vi vänner vissa är man mer vän med än andra men alltid vänner♥ vi har hållit ihop så länge och vi har ändrats och allt sådant men jag vill bara att ni ska veta att jag älskar 6A!♥ det märker ni nog imon då jag är en utav dom som lipar...!!♥♥♥//ELIN#)

tjoo, tjoo och tjena!!!!

2012-06-07 @ 22:05:05
hallooaaaoooo!
hheh fick ett ryck....
men iaf då börjar det närma sig en vecka kvar på hackebackeskolan... KUSLIGT... men jag måste tillägga att Bikupan är nog inte så jobbig och knasig som det skrivs och sägs:) det är iaf lite lugnande:) annars har jag inte gjort något idag. typ chillat och ja Hanna tänkte slå ner Hagge idag men ja... jag var nära men jag gjorde det inte. han sa en sak till mig i klassrummet som jag inte behöver ta upp men jag ska göra en liten scen utav det:

vi satt på våra bänkar sen får jag ett suddi i huvudet...
Elin: Hagge så J*ÄVLA omoget och kasta suddi, det gör man i 1:an!!!
Hagge: håll Kä*ten J**LA H**A!!!!
då gick jag fram till hans bänk...
Elin: Vad sa du till mig sa du?!?!
då blev han tyst... men sen kom vår lärare fram till mig och sa att jag skulle lugna ner mig, men ja tänk er själva... ni som känner mig vet nog att Elin Klintin kan bli riktigt arg så... då sa jag till min lärare.
Elin: SKA JAG LUGNA NER MIG NÄR HAN SITTER DÄR OCH KALLAR MIG H**A!!! VA SKA JAG DET...!
Kristin: Gå och sätt dig Elin!
Elin: NEJ! HADE HAN KALLAT DIG DET HADE DET VARIT EN ANNAN SAK VA?! ELLER???
Kristin: Elin......
Elin: ja! är det roligt för mig att sitta där borta och höra på han och du gör ju ingenting åt det....
Kristin: Elin gå och sätt dig.
men ja jag gjorde som hon sa och gick och satte mig men jag var inte glad och jag stod för det jag sa....

på rasten sa han samma sak till hanna och ja hon blev inte glad.... hon nitade han nästan om inte ve och alva hde gått i mellan.
( ni kan tänka er själva... KOUSE!!!) efter rasten gick jag och Hanna till rektorn!men... bilderna kom inte upp på datorn:( fan vad tråkigt kanske kommer dom upp någon annan gång#) HOPPAS, HOPPAS!             /läsarens Elin<3  Ps: komentera gärna mina inlägg;) god natt det var sista inlägget för idag SES IMON<3 LOVE YOU<3

FIIIN!

2012-06-06 @ 21:23:12
tänkte bjuda på en härlig
bild som jag tog med Alva och Philip!

ALVA                       PHILIP                                 ELIN

tjooo:)

2012-06-06 @ 21:01:17
tjooo!
idag har det inte hänt så mkt:) jag har nämnligen varit och gjort en nagelförlägning:) det var lite dyrt men fint blev det:) annars har jag bara varit i stan idag. med mamma, pappa och philip:P kul hade vi. då var det bestämt v. 26 åker jag till öland:) det tackar jag Frida för det var hon som stälde upp så att jag kunde åka, jag ska nämnligen sova hos dom:) det ska bli kul:) vi spelade match i går och vann med 4-2. eve gjorde 2 mål ach jag 2. ett i kryllan och ett fick jag kämpa lite:) pallar inte förklara men jaja.. vi hörs väl iaf så hittade jag något at ha på mig på skolavslutningen, helt gratis... de ni! jo jag lånar Stinas bröllopsklänning. och tänk inte bröllopsklänning som en sådan stor sak med massa gräjer på utan denna är enkel:)

vad tycks?:)

PS:

2012-06-01 @ 22:10:34
PS:
glömde säga att min lärarae blev jette stolt över mig och haroon idag:) jag och han ahde samlat ihop till en blomma till henne idag:) jag och han som brukar bråka och tjabba men aja vi kan om vi vill:)

godnatt på er:)♥