Fin elr ful?

2012-07-31 @ 17:32:28

Ritar lite vad tycks?:)<3


Gips...

2012-07-30 @ 11:45:41

Nu är jag omgipsad.. Och det lutar ju mot ingen dans eller fotboll på hela året men man får se doktorn sa att vi skulle diskutera det efter 4 veckor..


Gips...

2012-07-30 @ 11:43:45

Nu är jag omgipsad.. Och det lutar ju mot ingen dans eller fotboll på hela året men man får se doktorn sa att vi skulle diskutera det efter 4 veckor..


Ååå... spännande!!!!!

2012-07-29 @ 23:42:27
hej:)
imon klockan 10.20 ska jag till doktorn och kanske blir jag av med gipset.... HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!! men om inte så får jag ju ha det i fyra veckor till så kom igen dom kan väl va lite shyssta...:) men aja jag och alva kollade film idag och vi spelade in oss själva men jag kunde tyvärr inte lägga upp den..... Philip och albin var här också:D så vi busade lite med dom med:)!!
dom är helt inne i sims!!!!
alva busar lite med dom:P
jag uppdaterar imon hur det går:P
kram er Elin!♥
 
 
 

Ååå:)

2012-07-29 @ 14:29:07

Nu har jag precis vart hos sakke en stund:) det var så kul att träffa han igen:) han har blivit så stor nu och hans tal är sjukt..:D Gud va kul det är att följa en så som jag har gjort:) jag höll han första gången när han bara var några dagar.:) Nu ska jag va med bästa Alva:) och kanske Hanna:) det ska bli kul!!:) Igår var jag på kalas hos Stina hon fyllde 30!! Och barnen lekte och lekte men jag lägger bara upp bild på Philip för jag vet inte om dom andra får vara med på internet:) förståndigt av mig va:)!


2012-07-28 @ 11:19:27

Nu kan jag blogga bilder från mobilen!!!:D


Tjooo:)

2012-07-28 @ 11:18:11

Nu åker vi hem för att fira Stina och så ska jag till doktorn denna veckan med. Spännande , spännande;) får se om det blir någon fotboll eller dans på detta året... Eller inte! Kommer blogga på sjukan:) men nu drar vi oss hemåt för att fira!


Hej:)!

2012-07-23 @ 12:30:39

Nu är jag i harplinge:) hos pappas kusin och min syssling:) trevligt, trevligt!:) vi har också varit på Liseberg:) och där satt jag i min rullstol:) och vi han 8kg chocklad! Gött:) och det bästa var när jag skulle åka karuseller jag fick gå före allihop:) för att jag var handikappad:) och min mamma fick ett ledsagaband gratis så hon kunde åka allt som jag åkte:)


hej!

2012-07-17 @ 10:28:03
jag kan inte blogga med bilder ifrån mobilen.. men jag ska få hjälp med det.. men ja vi kom hem i förgår och ska åka vidare, för i söndags satt vi på akuten för jag har ramlat över en brunn typ och brutit foten..... så nu är jag rullstolsbunden.. jag får inte spela fotboll eller dansa på hela detta året:( så nu är det bara att leva livet och se det från den ljusa sidan:P

Jajamen!

2012-07-15 @ 10:50:25

Tja nu sitter hi och tar ej drink på något ställe i Borgholm. Det är min familj och sen Albin och philips familj sen Sandra och Andreas och Liam. Sen Eva och Ronny och Jocke. Sen Nora och hennes familj:) trevligt ha vi iaf:) Ps: jag skulle lagt ut det igår:)


Tjena!!!

2012-07-09 @ 18:15:21

Hej Första inlägget på telefonen, nu har jag iaf en ny telefon och nu är vi på campingen och ska just nu gå bort till Alva och eve. Lite längre bort på campingen:)<3


Öland!! Miss you!!!

2012-07-08 @ 17:46:05
hej!!
idag mår jag bättre. imon åker vi på semester och som ni vet så sa jag ju att jag inte kunde blogga på semestern men vet ni.. ett under har hänt!!!:O imon köper jag en IPhone 4S och det betyder... blogga på telefonen!!:) så jag kan blogga på semestern:) imon åker vi iaf till Öland.. där är Eve och Alva och jag längtar så mkt efetr dom!!!:)♥
aja...
 
jag hade det underbart på öland!! det var så gött, min bror var helt fantastisk!! jag har aldrig sett han så mot mig:)♥
Love you Brother!!
här är lite bilder:
 
detta var när vi hade kommit fram till öland och vi packade upp:)
Gardinerna ska upp!!
Bennie gräjar:)
fredrik (svartfot) rullar band
här ska det liras FIFA!!!!
nygge fick sitta på jerrys axlar.. vi nådde inte upp till toppen på tältet:P
OJ glömde rotera:P
 vi hade en skinn-soffa och 40-tumm tv. hehe vi kollade på finalen i vårt tält och ja typ hela campingen var hos oss.. avendsjuka antar jag:)!!
nu har vi iaf anlänt på öland.. så nu börjar festandet.
 
dom spelade HÖGEN.. det går ut på att ja drar man sista kungen så får man ta SHOT och sen drack men så många klunkar som kortet sa..
jajamen johannas tur att dra ett kort.. akta kungen Johanna..:S
nygge vart lite smått dragen den kvällen...
som sagt..:P
glömde rotera.. ni får rotera era huvuden istället..:P
 det var första kvällen, det var nygges kväll det. vi andra var på dansen medans nygge var någon annan stans:S inte vet vi han kom dagen efter..
 
nu började en ny dag och jag tror att bennie fick lite besök då?..
jamen ser man på.. MÖHIPPA på gång:)
 
sen samma kväll blev det fest igen.. och jag tror att det var mer JERRYS kväll:)!! denna kvällen och VM kvällen var hans.. tur att syrran finns till:P♥
bennie:) FIIN!!
eller jerrys och nygges:)
SÖTA!!♥
jag tror inte att nygge ska ha mer Svartfot??...
mysigt..!
inte bara jag som tar kort på bennie och Amanda..
Jo men visst!!
Hehehehe..!:) TUFFING!!
 
sen kom då VM kvällen och ja.. det kom folk som vi inte kände vi lockade nog med vår tv och att Bennie skrev på en skylt: Välkomna att kolla på VM finalen, Fullständiga rättigheter!!
vi satt 29 st i vår hörn-soffa.. lite på ryggstödet (översta läktaren), några i sätet (mellersta läktarn) och resten på golvet (lägsta läktarn) och dom som kom sent fick ta stå platserna men vi var iaf 29 st i soffan:)
ni behöver inte räkna för där hade inte alla kommit:)
men på den kvällen fick SYSTER Elin ta hand om sin KÄRE bror♥♥ 
ja om 6 år får han ta hand om mig:)!♥
sen har jag inte så mkt bilder kvar men jag ska ta dom sista festbilderna...
jag tror dom gillar varann:)♥
en har däckat....
nu börjar det närma sig dansen på kvällen.
HÖGEN igen..
så här blota var vi alla efter Perikles AFTER BEACH!!! det är inte bara vatten utan sprit också..
 
det var alla.. som jag hade. men ja nästa år blir det värre men det ska jag inte säga nu ni får vänta..!
men det var inte allt som hände och ni kanske undrar hur jag hann med att dansa men ja det gjorde jag.. varje kväll:)!♥
det som gjorde hela veckans fyllor var den berömda BUMBIBÄRSSAFTEN!! (hemligt recept)
Kram ELIN!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tjo:(

2012-07-07 @ 14:08:06
jag har blivit sjuk såhär efter Lunde Gård... så jag tänkte att jag skulle blogga om det imon. jag mår inte så bra jusst nu:) så bilderna och det kommer imon:)
Älskar er! ♥