Shoppade igår!

2013-02-25 @ 22:20:34

Igår var jag ju faktiskt och shoppade med Alva!! Sjukt kul! Så bilderna är på bad jag har köpt! :) aja! Sjukt kul hade vi iaf!! Fast det har man alltid med sina bästa kompisar!! Iaf så idag var jag med Linnea!! Tyvärr inga bilder på det! Men vi tyckte att det var länge sen vi var så vi bestämmer att vi skulle va denna veckan Asså dom dagarna vi kunde iaf! :D aja nu måste jag sova!
Puss på er!:*


Skriver om allt!!

2013-02-24 @ 21:40:23

Detta inlägget får handla om helgen!! I fredags var Melissa här! Och Evelina! ( www.evelinahultmark.blogg.se ) sjukt kul hade vi! Sen stack mamma och pappa till kochen och bastade! Så då var jag och eve kvar här hemma med melissis! ;) det var då vi körde grisen i mitten! Sen skulle både eve och Melissa hem så då stack jag till kochen och jag och Philip badade och bastade!! Sen blev det röja-Ralf men alla somnade.. :/ kommer bara ihåg dom coola träden i filmen! Haha!!

Och igår var Melissa här igen och då tänkte vi att vi skulle ut och fiska.. Men det var så blött så det gick inte och i höghalsat kunde vi inte heller grilla för det var så mycket folk så då skulle vi inte kunna ha Melissa lös.. Så det fick bli baksidan! Med grillad korv och lek i snön!! Ja..! Skitkul sportlov! Men nu är det slut! :(


Grisen i mitten med Melissa!!

2013-02-22 @ 21:14:36

Videon är lite loj! Men aja! :) ska iaf ha Melissa imon me! :)<3


Halloj!!

2013-02-20 @ 21:51:11

Hej!
Idag har Melissa vart är och vi har bakat!! :) mysigt!!

Just nu sitter jag och kollar på en utav mina idoler!! DANNY!! 1.sjukt snygg 2. Härlig röst 3. Känner inte han men han är snäll!! 4. Älskar han! 4. Men är ändå inte den som har hela rummet fullt med danny-saker! För då älskar man bara sakerna och inte han.. ;)

Han är så sjukt bra!! Så nu kan jag inte sitta här och skriva!! Nu måste jag kolla på han!
Ps: han är troende!! Det är bra att han säger det för han är en god förebild för många.. Tex mig! ;) så gulligt!! 😘👍

Tagga bad imon!


HippieMorgon!

2013-02-20 @ 13:23:54

Här är en ny video med era gulle-hippies!! Här är en morgon me oss! Hoppas den uppskattas! Kommer fler! :) glöm inte att prenumerera på oss!!
Youtube: FunZoone
Alva&Evelina&Elin! :*


Sportlov! Cup!!

2013-02-18 @ 12:30:29

Igår spelade jag cup! Vilket gick skitbra!! En andraplats fick det bli! Riktigt nöjd! Dom som vann var värda den vinsten lika mycket som vi var värda andraplatsen!! Så bra kämpat LESSEBO!!
Justde! Vi heter ju inte lsk längre utan Lessebo!! :) så andra kläder fick det bli! Och mitt nummer.. Alltså nummer tre.. Fans inte pga möss... Så jag fick ha nr 23!! Men det funkade! :)

Och nu! Äntligen sportlov!! Ska verkligen njuta! Ska Melissa två gånger i veckan och det blir väl att man åker med mamma till jobbet säkert! :)
PÖSS!!
Jussde!! Philip ville hälsa på i lördags me!! Och det fick han så gärna!!!


Igår slog vi till!!

2013-02-16 @ 18:53:06

Igår var lilla Alva lätt lurad!! Hahaha!! Tack för en awesome kväll!!!


Grattis min underbara!!!

2013-02-14 @ 21:23:16

Grattis min älskade Alva!! Älskar dig! Och det vet du om! Du finns alltid där även om jag är sur på dig eller nåt liknande så är du där! Även om vi skulle bråka skulle du alltid finnas kvar i mitt lilla hjärta! Lova att du aldrig lämna mig! Vi måste samla på oss fler minnen än det vi har! VI SKA SLÅ REKORD!!

Puss på dig!


sitter bara här!

2013-02-12 @ 20:15:30
just nu sitter jag bara här i soffan och gör ingenting.. vet inte vad jag ska göra!! kanske vänta tills torsdag!! då fyller min Alva år!! :) hahaha!! ska bli sjukt kul på fejjan asså ;)
Tjaao!!

En förstaplats!!!

2013-02-10 @ 12:15:39

Jaddå!! Igår tog vi hem förstaplatsen! Riktigt kul var det! Hoppas bara nu att det håller... Nu behöver vi bara 3 poäng till sen går vi upp i junior A! Men det vill jag inte... För då får vi stå där och trampa... Ett jävla långt tag!!! men nu ska jag åka och jobba...:)
Tjaaooo!!!


Tjollahopp!!

2013-02-08 @ 22:26:19

Hej! Har inte bloggar på några dar.. Men nu sitter jag iaf i Motala!! Och ska tävla imorn! :) men iaf tänker jag lägga ut lite bilder nu på det som hänt.. Kanske kommer nåt som jag skrivit om iaf! ;)

Ni kanske redan vet det! Men har ju iaf tävlat DM! Och fick ju tävla vuxen.. Var sjukt nervös men det gick kanonens!! :) en tredje plats medans Fabian och Zarah tog hem stora priset!! Hahaha! Sjukt skoj att stå jämte dom på pallen! :D det var en vinst för mig faktiskt!! :) men aja! Ni kanske redan visste allt detta så.. Skit samma!!

Idag var vi och åkte pulka med skolan!! Awesome!! Men iaf så hörs!
Latjolajban!! På er!


Tagit mig en dusch!!

2013-02-05 @ 19:54:12

Precis duschat nu och ikväll blir det tv med mamsen!! Vart på fotbollsträning! Riktigt kul!! Däremot var detta inlägget inte lika kul! Men aja! Nu vill nog mamma att jag ska sätta mig så att vi kan kolla på farmen!! :)

Suddig bild men kom inte på nåt bättre!! :)


DM!!

2013-02-02 @ 23:43:47

Tredje plats i vuxen-DM!! Yehooooo!! Jg var sjukt nervös men bra gick det! Grattis till mig! Och ett stort grattis till Fabian Och Zarah! Som vann!! :)

Och själv fick man ju också ett stipendium!! Yehooooo!! Och i utmaningen där det var alla mot alla då kom vi 4! :) sjukt nöjd! Är hos mina släktingar nu!! ;)


Lämnat Billy Och Har Det Chill!!

2013-02-01 @ 19:38:14
idag har jag lämnat billy hos alva!! han kommer äga hela alvas hus!! nej men han kommer få det jättebra!! ;) hämtar honom igen på söndag! men iaf så blir det DM imon! :) hoppas det går bra.. aja! men vi hörs eller nåt ;)
puss!!