Grattis, dans, bowling för ett tag sen.. Osv!

2013-04-29 @ 21:40:07
 

Har inte skrivit på ett tag men som sagt när man inte kan blogga från sin mobil så blir de lite svårare... Brukar inte blogga från datorn lika ofta som från mobilen.. :) men iaf så har de ju hänt en hel del! ;)

Moppen vet ni ju redan om! Och den brummar ju nu me!! ;)

Haha!! Sen har jag ju glömt helt och hållet att berätta om Hannas födelsedag!! :D vi åkte och bowlade sen åt vi inne i stan och var hemma ca 11.. Usch!! Jäkla BussPeddon ;) haha!! Nemen., iaf så blev det en riktigt lyckad kväll och jag får nog ta och ta med mig hennes paket imon! Haha!! Hon glömde presenterna hos mig! ;) typiskt dej! ;P

Idag e de däremot knochens Dag!! ;) hahah!! Mitt egna lilla gulligull!! Grattis på din dag gumman.. :D älskar dig!!

Annars idag så har de inte hänt så mö..! Hittade lite bilder på telefonen när jag kollade igenom den!! Thihihi!!

GRATTIS IGEN!' DESSA BILDER E TILL DIG ÄLSKLING!! :*

Och här e lite fler bilder från allt.. ;)

Detta var alltså från dansen igår! :)


Mulle Mäck!

2013-04-22 @ 20:38:55
halloj!
sitter och gör ingenting.. så messa gärna! ;) haha! nemen blir la lite tv sen.. eller typ nu.. men messa ändå.. behöver ju inte vara nåt bra program direkt! ;) idag har vi donat lite me mopeden! beställt lite ledd-belysning som ska sitta fram och under och allt var de nu va ;) även beställt en ny kolv och kolvringar.. ne men annars har vi inte gjort så mkt mer! bara vänta på grejerna så ska den snart vara fixad! :)
PUSS!! :*

Oj!!

2013-04-21 @ 13:39:11
Haha! I förra inlägget ska det vara bara ist för mars och har ist för här! Skrev från mobilen så de ändrades av sig självt! ;)

Jag är numera MopedÄgare!! ;)

2013-04-21 @ 13:36:54
hahaha!! Vill först börja med att tacka och säga att jag har världens bästa storebror och att jag älskar han över allt annat!! Tack jerry för att du uppfyllde min önskning!! 
han köpte alltså en moped till mig!! Jag kan mars stå och kolla på min pärla!! Här fan inte smällt de än!! :D längtar!! Pappa ska bara fixa tändstiftet sen blir det premiäråk!! Haha!! 
 
Men bloggar mer ikv! :* nu blir det avslutning me mina små barn på Jivers! ;) :* <3

FotBollsKväll!! :*

2013-04-17 @ 21:55:00

kände för lite fotboll idag så jag eve oh alva drog ner till grusplanen och lirade lite!! ;) haha!! bilder blir det!! :) hannas födelsedag börjar ju närma sig nu men ja.. planeringarna e ju klara så ;) haha!! kul!!

annars har jag inte gjort nåt idag.. och de ska inte bli nåt heller.. :) så tjenixen så hörs vi!! ;))) haha!! TJAAOO!! ;P :* <3


Plugga, Plugga, Pluuga!!

2013-04-16 @ 20:17:17

nu sitter jag här och försöker få in lite engelska i min arma skalle!! ;) haha! funkar såådär men förhoppningsvis så lär jag väl klara provet nästa vecka! :) USCH! jag hatar prov.. !

iaf så var jag och tränade innan.. jävlar vilken träning! känns i armar och ben.. kände att jag presterade bra!! hahah!! lite ego där! ;)

nemen!! har iaf bestämt mig för att börja springa mer!! måste få bättre kondition nu så att jag slipper få ett sånt jävla astmaanfall i var enda match!! visst astman kan jag ju inte komma ifrån men jag kan ju jobba upp konditionen så min kropp klarar mer!! hahah!!! lät lite huttig där kände jag!! :) nee nu får jag ta tag i pluggandet här!! :* <3

 


En Dag Me Lånetelefon!

2013-04-15 @ 20:40:24
halloj!
haha!! de känns så sjukt lojt att ha en IPhone som man inte kan ladda ner nåt på! ;) iaf så blev de att gå ner till eve me alva! och vi lojjade oss som vanligt! haha! hade typ "krig" me hennes lillebror och hans kompis.. f**n va sura dom va ;) hahaha!! men vi hade kul ;) nee!! nu ska jag inte va sån :) 
 
annars har jag inte gjort nåt annat idag.. mer än att gå i skolan.. var ju ett tag sen :) läntar redan tillbaka till Varberg!! ååå!! var ju så sjukt kul!! förhoppningsvis får jag väl komma tbx! ;) 
 
nu ska jag väl bara sitta och eller.. naj! tror inte de blir nåt mer idag.. så om du inte har nåt att göra så kan du ju roa mig via sms!! :D 0705487964 
PUSS!! :*:*:*

Tävling!!

2013-04-14 @ 11:06:53

Sådär ja!! Tävlingen avklarad och en andraplats blev de! ;) nöjd? Ajemensan! Så de gick bra iaf! Idag håller jag lätt tummarna för Lessebo!! Ta dom nu tjejer!! :D själv kunde jag inte va me.. Pga möte.. :/ men jag e me nästa gång ist ;) ska lämna in min mobil snart.. Så kanske inte blir lika mycket bloggande framöver.. Eftersom kg brukar blogga över mobilen.. Men om ni vill se dansen så e de bara att slänga till en kommentar!! ;)


Skulle Fyllt 81 :)

2013-04-13 @ 11:59:36
på väg mot Jönköping för tävling nu då.. :) kan la bara hoppas på de bästa :) det har iaf varit en riktig toppenvecka i Varberg! Eleverna skötte sig jättebra även om man fick skälla lite på dom ibland. men kul hade vi och vännerna på facebook har ökat ;) haha!!

sen vill jag Gratta Morfar på födelsedagen... eller a.. han skulle haft födelsedag idag :) Grattis!!

Jävla Kol & Canser...!!!
PUSS PÅ ER! OCH PÅ MOFFA!! ;)

Oj fel i förra inlägget!!

2013-04-10 @ 17:24:16

De ska ju va! Asså ist för asp ;)


Första Dagen! *CHECK!

2013-04-10 @ 17:21:59

Halloj!!
Nu har jag duschat och kommit hem från skolan.. Asp inte skolan, haha! Aa ni fattar ;) iaf så har det gått sjukt bra, åttorna var jätteduktiga och även 4:orna och 5:orna :) kul var det och imon blir det nior... :/ är lite nervös för de men, Aja! De får gå! :)

så nu kollar jag Sixten och Olle på Pippi Långstrump!!

 


Känner mig som hemma!!:)

2013-04-09 @ 20:29:55
Ajemen, då var jag framme och jag har det faktiskt riktigt bra!!! En bra plats att sova på och ungarna näst intill älskar mig!!!! -Elin!! Elin!!! Elin!!! Elin!!! Låter det från alla håll och kanter!!

Fick även höra att alla elever börjat google på mig när Lina berättat att jag skulle komma!!! Synd bara att bilderna på google är ifrån typ 2006,2007,2008 eller kanske inte men men! Hoppas jag uppskattas imon iaf ! Roligt ska det bli! Och hoppas alla andra njuter av att gå i skolan... Själv får jag kliva upp vid 05:30... Så mm ! Ha så roligt!

Kram så hörs vi!!!!

Äntligen På Väg!!

2013-04-09 @ 16:35:04
sitter nu här och är på väg till Varberg.. ÄNTLIGEN ska man få ta tag i det! lite spänt är det visst men det ska det väl vara.. ;) tur har jag som börjar morgondagen med årskurs 4 och inte 9 :)

ska ju bli kul att få träffa "Harplinge" osså! ;) men nu ska jag greja lite här! ha det bra!! så ska jag försöka uppdatera så gott de går ;)

Riktig dålig uppdatering...!

2013-04-08 @ 19:46:04

Asså shit! Har inte bloggat på länge så förlåt.. Men nu gör jag de! Just nu sitter jag och kollar på tv! Igår var jag och firade lilla phillemon! ;) så jag han och Albin hoppade lite studsmatta! Men Hahah! Både jag och Philip ville vara domare! ;) hahaha!! Men vi hade jättekul iaf!

Annars i helgen har det varit träningshelg! Riktigt kul med dans hela helgen! Förutom att jag höll på att ta livet av Melissa men den lille grisen klarade sig! Sicken tur Asså! :D

Och mer dans ska det bli! Imon åker jag! Hahaha! VARBERG HÄR KOMMER SMÅLÄNNINGEN!! ;)


Ne! Nu ska jag kolla visare! Tjooo!!


Nu Går Jag O Mina "BommulsÖron" Till Sängs!

2013-04-02 @ 22:56:10

Hatar Detta... !