God Kväll!! <3

2012-09-30 @ 21:37:17
besökare/Läsare!! ni gör min dag!! :D sluta aldrig läsa min blogg :P jag älskar att ni läser den!! nu har jag många läsare alltså!! jag bara säger det :)

men nu ska jag berätta lite mer om vad jag har gjort idag :P jag var med Eve efter A-laget hade spelat, matchen slutade 3-1 till Lessebo tror jag :) jag är inte säker men iaf 70 % säker på det, men sen var jag med Eve i vilket fall som helst.. hur det än slutade i matchen så var jag med henne.. vi skulle spelat XBox men Johan (min bror) hade glömt sladden till XBoxet hos Emrik vilket gjorde att vi inte kunde det.. så vi kollade på en film ist..! fast det var ju gött att avsluta helgen med lite chips och sen en så bra film som "Vingar av Glas" ni har nog sett den :) det var tredje gången jag såg den men den är så bra alltså..!!!

 nu kollar jag på Partaj! som sänds på 5:an just nu!!! (Sjukt bra!!) sen ska jag sova, jag ska u till skolan imon.. fasst jag får ändå en känsla utav att det ska bli kul, fråga mig inte vf?? för alla typ hatar ju skolan men alltså jag vet inte vad det e med mig.. det e väl det där "Viruset ;)" ni vet det jag snackade om igår elr vad det var?? :) imon ska jag ju även.. äch!! det tar vi imon jag lär ju blogga imon me :P
TJAAOO!! puss på er! och sussa gott :P
 
Hittade skolfotot på fäjan idag :P rättså nöjd :P


när vi ändå är inne på Facebook så bytte jag även profilbild idag :P
Vad Tycks??
 

Fotboll!!!

2012-09-30 @ 15:21:01

Kollar lite fotboll nu :) <33 sen blir fotbollen alltid bättre beroende på vilka man kollar med ;) <33

Eve vägrade vara med!!


YeHoooo!!!

2012-09-30 @ 14:52:36
tänkte bara säga att besökarna har ökat ännu MER!!! men nu måste jag sticka!!
tack så mkt för att ni läser min blogg!! PUSS!

Go Morron!!

2012-09-30 @ 12:20:41

Nu jag jag vaknat! Kanske ska jag hitta på något kul idag, är rättså sugen på glass men vart ska jag få den ifrån??!?! Kanske ska jag ta mig en bulle nu och bara kolla tv!! Vet faktiskt inte..! Kom gärna med några förslag på vad jag ska göra idag.. Eller visst fan jag mamma och pappa kanske skulle till Emmaboda eller vad det var?? Har faktiskt ärligt talat ingen koll!! :) men det löser sig nog:) jag skriver nog ikväll eller senare så vi hörs :) <3


men hallå bilden!?!?!

2012-09-29 @ 23:35:41
man kan ju tro blogg.se har fattat att jag bara vill skriva hela tin..!!
nu gjorde jag de igen!!
 

 

 

vf?!?!

2012-09-29 @ 23:31:22
oj! den kom inte upp i första inlägget men här!!.. ska slå mig själv nu för nu har jag gått över gränsen med skrivandet!!! FY!

hahaha!=)

2012-09-29 @ 23:29:58
skrev så mö att jag glömde bilden :P!!!

hej igen.. jag är nog desperat :P

2012-09-29 @ 23:27:44
jag tror nog att jag blivit desperat alltså!! jag vill bar skriva inlägg efter inlägg :) haha! nu hade jag nog tänkt att gå till sängs men innan jag gör det ska jag bjuda på ett fint foto :) har sett att mian läasre har ökats :O men jag avslöjar inte hur många :P utan då kanske folk tycker att så många ska inte hon har jag har ju bra 5 så då slutar dom att läsa min blogg, å det vill jag ju inte.. :( inte för att jga fattade vad jag skrev där men hoppas ni smartskallar förstår :)

bullarna som jag bakade med mamma idag blev jätte goda, men mamma hon sockrar ju som om hon bara hade en tesked socker till alla 118 bullarna, så jag tog över det jobbet och sockrade som aldrig förr, jag menar om man kollar på bullarna från fiket så är ju till och med jag snål me sockret!! ;P

aja!! bullarna som vi gjorde ägde iaf!! :P bjöd farmor och gänget från Harplinge på några osså :) dom gillade dom hoppas jag eller höll dom god min och sa det iaf! :D

imon.. Hmm vad ska jag hitta på imon..?? det vet jag faktiskt inte.. :) men nåt hittar jag väl alltid på, påhittig som man är, men nu har jag skrivit nog för idag, jag vet fan inte vad det är med mig, de ända jag vill "Skriva på Bloggen!!" det måste ju vara något virus.. men ni får ju mer att läsa iaf! NEJ nu måste jag sluta.. !! hej då! men se nu skriver jag ju bara ännu mer..!
HAHAHAHA!! nej nu är det nog..

hallå!!!

2012-09-29 @ 22:09:06
min nya style!!! vad tycker ni??? jag älskar den och det är huvudsaken!! :P men den är ändå inte riktigt klar, linna ska fixa lite till på den!!

jag vill tacka linn för att hon ändrade den! det var på tiden :P så henne tackar jag för det!! <3

sen vill jag också tacka ingrid för halsduken och mössan :) <33 jag blev väldigt nöjd med en!

just nu är jag hos farmor käkar lite bullar och innan åt vi god mat! sen ska vi hem och sova, tror jag :P kanske titta på min design och bara njuta!! :P

god natt!! sussa gott allihop! :) <3

Gomorron På er...!

2012-09-29 @ 11:20:19
nu har jag vaknat :P eller mamma väckte mig men det var väl lika bra de :P just nu så väntar jag på att tuva ska komma så vi kan byta datorväska, vi råkade nämligen ta fel igår efter gympan :) så det sa vi lösa, sen ville mamma och jag baka bullar så vi skickade ner pappa till affären :P så det ska vi göra nu så här på morronqvisten :P sen sak jag till farmor med mamma och pappa, pappas kusin är där så vi ska hälsa på dom me :)

annars ska jag inte göra så mkt idag.. rättså många ska ju på kevins fest, så jag hoppas att dom får det roligt hos han! det får dom säkert det är ju kevin vi snackar om, så det hoppas jag, sen får jag önska lycka till! till LSK som ska spela match imon :) själv satsar jag på att vara med den 6 :) då är det match mot Råstorp :) så det satsar jag på :)

Flustret och en övrigt trevlig kväll!!!

2012-09-29 @ 00:42:10

Hej!!
Ny skriver jag igen:P man kan ju tro att jag är desperat!! Inte för att jag vet vad det betyder!! Me shit the same!!! Men ikväll har jag varit på flustret och ätit, ska nämligen göra ett projekt om det så jag Alva och eve tog oss tid att gå dit och äta :P vi åt varmrätt och efterrätt men vi fick ca. 100 kr avdrag för att vi ska göra reklam för dom på föräldrarmötet :P det ska bli riktigt kul att redovisa den!! Givetvis ska jag inte göra det själv!! Hanna Alva och eve är ju me ;)

Sen efter det gick vi hem till Hanna och hade en liten myskväll !! :) och imon ska vi till farmor och träffa pappas kusin!! :)


Ps: idag på no:n så skulle vi redovisa våra powerpointsoresentationer om örat, jag hade övat och allt men!! Så fick jag total black out!! När jag stod där framme, visste jag inte vad jag skulle säga men igår kunde jag det alldeles utmärkt!!!... så jag slog igen datan, sa helvetes jävlar skit! Och gick och satte mig längst bak! Blev så arg på mig själv så tog upp mobilen resten av lektionen och spelade svampbob!!

Men artig som jag är gick jag fram till läraren och bad om ursäkt för mitt beteende och sa att jag fick en total black out!! Och att jag hade övat!! Jag sa helt enkelt som det var!


Tills nästa gång!! Kom ihåg..!
Jag glömde vad jag skulle skriva ta det nån annan dag !! :)
Kram!


Skolaaa!! :/ men FREDAG! :D

2012-09-28 @ 09:28:59
idag är det fredag :P gött ska gå och äta på flustret idag med dom bästa!!! :) sen imon vet jag inte vad jag ska göra för alla ska typ på kevvas fest men jag ska inte dit.. är ej bjuden.. men jag hittar nog på nåt :) kanske kan jag kanske baka.. neee!! inte det. men jag kan ju kanske... jag ska nog bara chilla :) <3 det ska bli sköönt!!!


nu har jag SO iaf.. vi babblar om betygen.. fattar inte ett piss..!! men jag gör proven sen får jag se vad det blir.. hanna hon snackar på här jämte mig :P men hon är så söt när hon inte riktigt förstår och bara pratar på :) ändå säger hon: jag kanske ska låta andra prata.. men sen tar det inte tio sek. sen pratar hon på igen :P
Ha de Gött!!! :) <3

Hoppsan Förlåt!!

2012-09-25 @ 19:57:13
jag glömde ju skriva vad jag har hittat på idag, jag uttryckte bara mina känslor som jag inte ha fått säga rakt ut idag utan jag har bara fått räkna till tio och gå därifrån :P men det kan vi ju ta en annan dag..

idag har jag vart i skolan, den värsta skoldagen i mitt liv, men FY på mig, jag skulle ju inte gå in å det ämnet...!! aja sen var jag med Alva<3 ( vi åt Alvas mammas bästa fläskpannkaka!! ojojoj, vilken fläskpannkaka!!) sen tog jag och tränade liteFotboll!! :D jag tog skorna från hyllan och vilken känsla jag fick när fotbollskon åkte på högerfoten :) även fast jag fick lite ont på träningen och fick sätta mig på bänken så var jag nöjd!! nu ska jag käka lite kött och potäter :P och kolla på XFaktor!! :D

ÅÅÅ Förhelvete!!!!

2012-09-25 @ 19:38:08
Du ville ha min uppmärksamhet?!?!
Grattis! du har fått den!!
Nu kan du låta mig va!!! :(
 
 
Klarar inte av en dag till med dig,
du tror jag skulle vara snäll, och ta tillbaks dig!!
men NEJ!! du hade rätt du var en liten Marcelo!
men som jag sa, jag är ingen annica!!!
LÅT MIG FÖRHELVETE VA!!!!

Nyfiken!!!

2012-09-24 @ 10:53:03

Nu är jag riktigt nyfiken på skolfotona!! Jag har inte fått se dom än men jag hoppas det kommer med posten och ligger på köksbordet idag bär jag kommer hem :) tror dom blir bra!!! :) men nu har vi bädergrund.. Sådär kul, om jag hörde rätt så ska vi prata SNUSK!!! Helst vill jag bara gå ut!! :/