prov?:s

2012-03-30 @ 15:05:41
hallå!
idag var det då prov och ja svarade på alla frågor förutom två... vet inte hur det gick men jag är nöjd, det måste man vara. påsklovet statar idag känns härligt får hoppas det blir fin väder:) imon blir det tävling för min del hoppas det går bra:)

söndag ska jag faktist träna lite rock med Nicklas på Swing, ska bli kul:) annrs har det inte hänt så mycket idag mer än att jag ska slappa kolla film och lätt att jag inte får missa Let´s Dance ikväll:) MISSA INTE DET!


heej:)

2012-03-29 @ 14:47:40
hej
jag har inte skrivit på länge för jag har varit sjuk och sen i sexan så vet ju ni med att man har en massa nationella prov som måste göras, men nu har jag tänkt att köra igång igen:) (så gott jag kan) jag kan ju säga redan nu att jag har fotboll 2 gånger i veckan och dans 2 gånger i veckan så det måste också göras♥

idag har vi haft ett matteprov som gick bra! tror jag? men annars har det inte hänt så mycket mer än att jag ska dansa sen men innan dess så ska jag äta göra läxor och plugga (vi har prov imon.) får se om jag hinner handla lite också:)

vår klass ska göra en tidning, ni vet redan säkert att varje gång som du läser tidningen så står det inte alltid så possitiva saker :s varför vet jag inte? så vi ska skriva bara bra saker, kanske någon typ av katastrof men vi ska ändå lyfta upp sakerna:) så jag och Alva ska intervjua vår egna ambulans i lessebo och Orrefors glasbruk. får se hur vi lyckas:)

WOW!?

2012-03-04 @ 20:36:32
heej!
har gjort om mitt rum kan inte fatta
att det blev så j**vla snyggt!
man kan inte fatta att jag bara kunde
bo i jerrys gamla rum ett tag♥

här är jerrys gamla rum som
jag bodde i ett tag.

men nu...
nu bor jag här:))

eller vad tycker ni?
vilket var snyggast?

bara för att jag är så lycklig
så bjuder jag på en bild på mig
själv:)


ses:)♥

ROCK?!

2012-03-01 @ 06:55:04
heej!
ibland undrar jag vad jag ger
mig in på, nu har jag tagit mord till mig och börjat
med rock, du vet den dansen som jag gav smakprov på...

igår tränade jag rock lite med christer.
ja ett lyft fick vi till:)
om du vill se lite rock på hög nivå
kollla på youtube.com
sök bara:
rock and roll dans
så hittar du det nog:)))

måste dra!♥♥